Tot començar l'any 1973, va néixer l´handbol a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat Nord).

En Miquel Montfort, llavors veterà jugador de l´equip Senior del CH. Martorell, va fer una promoció entre el jovent de Sant Esteve, aconseguint finalment formar un equip Infantil masculí que a la Festa Major d'aquell any, va jugar el primer partit d'handbol a la vila sesrovirenca (amb un resultat favorable de 4 a 3 gols, enfront del Sant Vicenç dels Horts). 

A la següent temporada 1974/75, En Francesc Alís (ex.President de la Federació Provincial d´Handbol de Barcelona, i llavors veí de Sant Esteve), a iniciativa d´un grup de jugadors veterans de la veïna localitat de Martorell, va inscriure –per primer cop- en competicions federades a un equip Senior masculí. La temporada 1975/76, el Primer Equip masculí va assolir el títol de campió de Tercera Provincial de Barcelona, i va ascendir a la Segona Provincial. Motivat per la seva veterania aquest grup va baixar de categoría la temporada 1978/79, i a punt va estar de desaparèixer l'entitat. L'any 1981 va formar-se un equip Senior molt jove, integrat majoritàriament per joves de la localitat, surgits dels equips inferiors del Club. A mitjans de l'any 1984, es crea l´Escola Municipal d´Handbol, gestionada directament pel Club.

L'afecció per l´handbol augmenta, i l'Escola comença a donar els seus primers fruits. L'any 1986 el Club Handbol Sant Esteve Sesrovires, compte amb una estructura piramidal d'equips en totes les categories masculines. El mes d'octubre de 1988, s'inaugura el Pavelló Poliesportiu Municipal, els èxits esportius no es fan esperar, i en els darrers anys l'handbol sesrovirenc va pasar de jugar a la darrera categoría catalana fins a la categoría de Plata de l'handbol estatal: Divisió d'Honor “B”, categoría a on la temporada 1994/95, vàren jugar per primer cop desprès de vint-i-dós anys d'història. Les limitacions econòmiques vàren obligar-nos a renunciar a aquesta categoría, i per això, actualment el nostre Primer Equip masculí s'ha consolidat entre els millors de la 1ª Divisió Estatal, categoría més adient al nostre actual potencial, tant econòmic com esportiu. 

Actualment, i malgrat l'interés dels afeccionats està centrat en el Primer Equip masculí del Club, no s'oblida en cap moment la promoció i formació dels joves jugadors de l´Escola d'Handbol, a on, segueixen un bon treball tant esportiu com humà, per tal els millors arribin a formar part del Primer Equip del Club. En aquests moments disposem de 15 equips o grups d´handbol: Pre-Benjamí mixte (6-7 anys), Benjamí femení(8-9 anys), Benjamí masculí “A” i “B” (8-9 anys), Aleví femení(10-11 anys), Aleví masculí “A” i “B” (10-11 anys), Infantil masculí “A” i “B”(12-13 anys), Cadet masculí (14-15 anys), Juvenil masculí (16/17 anys), Senior masculí “B” (3ª Catalana), Senior femení (DH Plata), Senior masculí “A” (1ª Estatal) i Secció de Veterans i ex.jugadors(+ de 30 anys).

 

UN CLUB ESPORTIU, PERÓ TAMBÉ RECREATIU I SOCIAL

El Club Handbol Sant Esteve Sesrovires gaudeix d'una gran acceptació popular en la seva localitat, així com a la zona del Baix Llobregat, de on procedeixen la majoria dels seus jugadors, associats i simpatitzants. Actualment, compte amb més de 300 socis, i uns 200 jugadors i jugadores. Durant el transcurs de la temporada realitza diferents activitats esportives, recreatives i socials: Torneigs d´Handbol de pre.temporada i de veterans, sopars de Nadal i de fí de temporada, balls populars de “Cap d´Any” i “Carnaval”, Joc del “Quinto” per Nadal, Calçotada Popular, Casals d'Handbol, viatges de fí de temporada, etc., es a dir, tot un seguit d´activitats que contribueixen a la animació esportiva, recreativa i social de la nostre localitat i comarca. 


Sense dubte, durant aquests més de 30 anys, l'handbol s'ha convertit en l´esport principal de Sant Esteve Sesrovires, tant pel seu número de practicants, equips, socis, aficionats..., com per l'alt nivell esportiu i èxits assolits pels seus diferents equips. 


Cal fer menció que dins l'entitat, no només s'ha practicat l'handbol, doncs la creació de les Seccions de Futbol-Sala masculí i Voleibol femení, van permetre ampliar l'oferta esportiva a Sant Esteve Sesrovires, a l'actualitat tan el futbol-sala com el voleibol ja s'han constituït com a clubs esportius.

PALMARÈS ESPORTIU DELS DARRERS ANYS

1989/1990
Sènior masculí: Campió 1ª Provincial de Barcelona. Ascens a 1ª Catalana (2ª Estatal). Fase d´Ascens a Agramunt (Lleida).
1992/1993
Sènior masculí: Ascens a 1ª Divisió Estatal (Divisió de Bronze d´Espanya). Desprès d´aquest ascens, portem 15 temporades consecutives en categories estatals (1993/2008).
1993/1994
Sènior masculí: 5è. classificat del grup “C” de la Lliga Estatal. Ascens a Divisió d´Honor-B (Divisió de Plata d´Espanya)
1994/1995
Sènior masculí: Participació a la Divisió d´Honor-B. Descens –per renùncia- a 1ª Divisió Estatal. Sotscampió de la “Copa de Catalunya” (Vilanova i la Geltrù).
1997/1998
Sènior masculí: 8è. lloc del grup “C” a la Lliga Estatal, i campió de la “Copa de Catalunya” (Terrassa). 
Júnior masculí: Sotscampió de “Lliga Catalana”, campió de la “Copa de Catalunya” i participació en els Campionats d´Espanya (La Garriga/Sant Esteve Sesrovires). 
Juvenil masculí: 5è. de “Lliga Catalana” i participació en els Campionats d´Espanya (Santander / Cantàbria).
1998/1999
Sènior masculí: 7è. lloc del grup “C” a la Lliga Estatal, i campió de la “Copa de Catalunya” (El Vendrell / Tarragona). 
Júnior masculí: Campió de la “Lliga Catalana”, campió de la “Copa de Catalunya” i participació en els Campionats d´Espanya (Valladolid / Castella-Lleó). 
Juvenil masculí: 4t. de “Lliga Catalana”, sotscampió de la “Copa de Catalunya” i participació en els Campionats d´Espanya (Eibar – Euskadi)
1999/2000
Sènior masculí: 7è. lloc del grup “C” a la Lliga Estatal. 
Júnior masculí: Sotscampió de “Lliga Catalana”, campió de la “Copa de Catalunya” i participació en els Campionats d´Espanya (Oviedo / Astùries) 
Juvenil masculí: 5è. de “Lliga Catalana”.
2000/2001
Sènior masculí: 6è. lloc del grup “C” a la Lliga Estatal, i sotscampió de la “Copa de Catalunya” (Alcarràs / Lleida). 
Júnior masculí: Campió de “Lliga Catalana”, campió de la “Copa de Catalunya”, Campió del Sector Estatal (Sant Esteve Sesrovires) i sotscampió d´Espanya (Gijón / Astùries).
2001/2002
Sènior masculí: 6è. lloc del grup “C” a la Lliga Estatal, i campió de la “Copa de Catalunya” (Castelldefels). 
Júnior masculí: Campió de “Lliga Catalana”, campió de la “Copa de Catalunya” i campió d´Espanya (Sant Esteve Sesrovires). 
Juvenil masculí: Sotscampió de “1ª Catalana”.
2002/2003
Sènior Masculí: 6è. lloc del grup “C” de la Lliga Estatal, i campió de la “Copa de Catalunya” (Martorell). 
Sènior B Masculí: Ascens a la 1a Catalana
2003/2004
Sènior Masculí: 7è. lloc del grup “C” de la Lliga Estatal.
2004/2005
Sènior Masculí: 4t. lloc del grup “C” de la Lliga Estatal, i campió de la “Copa de Catalunya” (Les Franqueses del V.). 
Sènior Femení: Ascens a 1ª Catalana (com a sotscampiones de 2ª Catalana).
2005/2006
Sènior Masculí: 5è. lloc del grup “C” a la Lliga Estatal, i sotscampió de la “Copa de Catalunya” (Vic).
2006/2007
Sènior Masculí: 4t. lloc del grup “C” a la Lliga Estatal. 
Sènior Femení: Ens vàrem classificar –per primer cop- per a jugar la Fase Final de Catalunya. 
Infantil-A Masculí: 4t. lloc de Catalunya, i participació en els Campionats d´Espanya (Ciudad Real / Castella-La Manxa).
2007/2008
Sènior-A masculí: 9è. lloc del grup "C" a la Lliga Estatal, sot-campió de la Copa de Catalunya (Balsareny). Va participar en el Torneig Internacional de Cabinda (Angola), va desplaçar-se acompanyant a la Selecció Catalana Absoluta femenina.
Sènior femení: 9è. lloc a la fase final de la Lliga Catalana (màxima categoria catalana).
Sènior-B masculí: Campió de 3ª Catalana i ascens a 2ª Catalana (Balsareny), sense perdre cap partit (29 victòries consecutives).
Cadet masculí: Campió de 1ª Catalana.
2008/2009
Sènior-A masculí: 12è. lloc del grup "C" a la Lliga Estatal.
Sènior femení: Classificació per a la fase final de Lliga Catalana (màxima categoria femenina catalana).
Sènior-B masculí: Ascens a Primera Catalana, segón ascens consecutiu d´aquest equip.
Juvenil masculí:"Sot-campió" de Catalunya de Primera Catalana.

 

Patrocinadors

Premium

     

Col·laboradors

                    

          

Visites a la web

391842
AvuiAvui98
Aquesta setmanaAquesta setmana1980
Aquest mesAquest mes5163