PRIMERA DIVISIÓ ESTATAL SÈNIOR MASCULINA, GRUP D, 1ª FASE (3ª Jornada) 

CH. SANT ESTEVE SESROVIRES-A   33   Carles Bonàs, Pau Puget, Marc Jordán(4), Jaume Sesplugues(4), Bernat Abadal(3), Jacob Gracia(7), Mario Martínez(5), Oriol Lorente(3), Roger Pujol(3), Alberto Escudero(1), Héctor Gómez, Victor Ridao(2), Enric Domingo, Sergi Cazalla, Ruben Ridao(1) i Pau Claramunt.

CH. ESPLUGUES   17  Sergio Luque, David Martorell(2), Carles Tejedor, Eloi Martín, Julen Garcia(1), Victor Garcia(3), Sergi Marsé(2), Xavier Pes(1), Ignacio Santos, Pol Cuatrecasas, Jordi Meavilla(1), Sergi Pérez(2), Josep Maria Grau(5), Pablo Elena, Marc Romero i Pol Giralt.

Àrbitres.- Eric Deirós Borràs i Jordi Pinilla Iglesias (Federació Catalana). Vàren excloure amb 2 minuts al jugador visitant: Sergi Marsé (min. 27 i 53)

Incidències.- Fluixa entrada (uns 80 espectadors) en el Pavelló Poliesportiu Municipal de Sant Esteve Sesrovires. Partit avançat al dimecres 3 d´octubre, per activitat arbitral IHF de l´entrenador local Dani Ariño durant tot aquest cap de setmana a Frankfurt (Alemania) per preparació del proper Campionat del Món Absolut masculí a Alemania-Dinamarca, gener 2019.

Marcador parcial cada 5 minuts.- 3-1, 4-3, 6-4, 7-5, 11-7 i 14-7 (descans)

                                             17-8, 20-10, 24-12,28-13, 29-14 i 33-17 (final)

   Malgrat que pel ampli marcador final sembla una victòria fàcil pels homes de Dani Ariño i Miquel Herrero en un dels derbis del Baix Llobregat enfront el jove i bon equip del CH. Esplugues, no ha estat així, doncs els d´Esplugues han jugat molt bé i han imposat el seu joc lent i de control durant els primers 22 minuts de l´encontre (7 a 5 gols, minut 20), peró tot seguit, tot ha canviat, amb l´excel.lent defensa i portería local -que permetien ràpides transicions defensa-atac- amb un parcial de 5-0 han deixat un molt favorable marcador al descans de 14 a 7 gols pels de Sant Esteve Sesrovires. A la represa, rés ha canviat, els del Baix Nord amb un gran joc col.lectiu, sumat a l´experiència i qualitat dels seus jugadors i bon saber fer dels seus entrenadors, han trencat el partit i mostrat clarament les seves aspiracions d´aquesta temporada amb un bon joc d´equip a l´atac, i sobretot una excel.lent organització defensiva ben secundada pels seus porters, ha permés que el marcador final reflectís un avantatge clarament favorable als sesrovirencs amb un ampli resultat que els permet assolir el lideratge provisional d´aquest grup D de la Primera Estatal masculina, i es que els del Baix Nord tenen un partit menys, l´ajornat de la 2ª jornada al camp del KH-7 BM. Granollers-B, i tot aixó ja son els “liders” i juntament amb el KH-7 BM. Granollers-B (que no ha jugat encara cap partit…) i el La Salle Bonanova barceloní (2 partits = 2 empats) un dels tres equips que encara no coneixen la derrota en aquest sorprenent inici d´una competició que es presenta més oberta i emocionant que mai.   

   Per part local els màxims golejadors van ser el Jacobo Gracia(7 gols) i Mario Martínez(5 gols) en un matx amb molta rotació i que els gols es van repartit entre quassi tots els jugadors. I pel cantó visitant el seu màxim golejador va ser el Josep Maria Grau (5 gols) un ex.jugador sesrovirenc.

   El proper cap de setmana del 13/14 d´OCTUBRE partit AVANÇAT i canvi d´ordre (Permuta) corresponent a la 4ª Jornada que jugarem el DIMECRES 10 d´Octubre (Poliesportiu Municipal, a les 21:30 hores) en que ens visitaran els barcelonins del LA SALLE BONANOVA -un dels tres equips invictes-, en un sempre difícil i molt important partit per a seguir sumant i mantenir el primer lloc a la classificació per la part sesrovirenca.   SOM-HI SANES… !!!

 

 

PRIMERA CATALANA SÈNIOR FEMENINA, GRUP C, 1ª FASE (1ª JORNADA)

CH. SANT ESTEVE SESROVIRES   19   Marta Castillo, Alba Barquero, Alba Buenestado(6), Laura Torres, Oihana Torres, Maria Montoya(1), Erika Gema Martínez(2), Elsa Pueyo, Berta Henares(2), Nerea Bonany, Aida Bernal, Mireia Fuente, Claudia Sarmiento, Anna Moreno, Claudia Parellada(5),  i Andrea del Cabo(3).

CH. LA GARRIGA   29   Ariadna Miró, Mariana Jallow, Anna Pregona, Laura López(10), Jennifer Vázquez, Nuria Poch(1), Carla Grau(2), Judit Somaza, Joana Armengol, Anna Sola(7), Judit Fernàndez(3), Alba Anglada(3), Maria Estirado(1), Carla Tomàs(1), Claudia Gargallo i Mireia Ballesteros(1).

Àrbitre.- Joan Francesc Garcia Castells (Federaió Catalana). Va excloure amb 2 minuts a les jugadores locals: Erika Gema Martínez(min. 26), Aida Bernal(min. 57) i Claudia Parellada(minj. 22). També vàren excloure amb 2 minuts a les jugadores visitants: Claudia Gargalló(min. 35) i Mireia Ballesteros(min. 34).

Incidències.- Fluixa entrada (uns 80 espectadors) en el Pavelló Poliesportiu Municipal de Sant Esteve Sesrovires (Baix Nord).

Resultat 1r. temps.- 10 a 14 gols a favor del CH. La Garriga.

   Bon inici de partit de les sesrovirenques en el debut de la nova entrenadora Maika Salor, i es que al minut 20 el resultat era de 9 a 7 gols favorable a les del Baix Nord, malgrat tot, uns 10 minuts finals de desencert i precipitacions van permetre que l´equip visitant li donés la volta al marcador (10 a 14 gols, al descans). A la represa, les sesrovirenques van lluitar de valent (14 a 17 gols, minut 42), peró l´experimentat i bon equip de La Garriga, que compta amb ex.jugadores del BM. Granollers, no va donar cap opció a les locals, així amb els gols de les seves millors jugadores i una ordenada i tancada defensa les vallesanes van saber trencar el partit fins el definitiu 19 a 29 gols del final.

   El proper cap de setmana (13 ó 14 d´octubre) complicat desplaçament a Sant Andreu de Llavaneres. SOM-HI NOIES… !!!

 

 

PRIMERA CATALANA SÈNIOR MASCULINA, GRUP ÙNIC, 1ª FASE (1ª JORNADA)

AE. AULA Barcelona   29   Toni De Casacuberta, Antoni Puig, Victor Tió(2), Ferran Tomo, Marc Fusté(1), Victor Cifré, Victor Agramunt(1), Maignan Nygel(1), Eduard Coll, Jordi Rovira(6), Eric Olaechea(5), Eduard Seseras(3), Adriel Solé(2), David Romera(4), Clement Suard(4) i Joaquim Tarrats.

CH. SANT ESTEVE SESROVIRES-B   29   Raul Molero(1), Nico Canals, Sergi Tur, Cristian Sangó, Quim Peropadre(6), Jorge Aparicio, Daniel Aparicio, Jaume Torras, Roger Tur(2), Eric Fernàndez(6), Ruben Ridao(8), Alec Lagarde(1), Miquel Julià, Marc Ruiz, Sergi Ureña(6) i Brayan Mezquita.

Àrbitres.-Juan Pedro Gea Suarez i Joan Francesc Garcia Castells (Federació Catalana). Vàren excloure amb 2 minuts als jugadors locals: Maignan Nygel(min. 25) i Joaquim Terrats(min. 21 i 36), i també vàren excloure amb 2 minuts als jugadors visitants: Quim Peropadre(min. 19 i 52) i Roger Tur(min. 28).

Incidències.- Fluixa entrada (uns 50 espectadors) en el Pavelló de l´Escola Aula Europa (Barcelona).

Resultat 1r. temps.- 16 a 13 gols a favor de l´AE. Aula Barcelona.

   Gran debut dels nois de Fco. Javier Martínez Paris a la plata catalana, en el sempre difícil desplaçament a la pista barcelonina del AE. AULA, que compte amb experiments jugadors i de bon nivell a la categoria. Desprès d´un primer periode de lleuger domini local (16 a 13 gols, al descans), a la represa, els del Baix Nord van tancar la seva defensa i amb els gols de l´Èric Fernàndez, Quim Peropadre, Sergi Ureña i sobretot la magistral direcció d´un pletòric Ruben Ridao a l´atac, van capgirar el marcador (27 a 28 gols, minut 54), peró en un emocionant i frenètic final en que qualsevol dels dos equips es podía haver emportat la victòria, al final un just empat a 29 gols pels mèrits d´ambdós equips.

   El proper dissabte 13 d´octubre (Poliesportiu Municipal, a les 19:00 hores) rebrem la visita dels nostres veïns del CH. MARTORELL, en un partit de gran rivalitat comarcal i amb dos molt importants punts en joc. SOM-HI NOIS… !!!

 

 

 

 

RESULTATS EQUIPS DEL CH. SANT ESTEVE (3, 6 i 7 d´Octubre):

 

Sènior-A masculí(1ª Estatal): CH. SANT ESTEVE-A / CH. ESPLUGUES   (33-17)

 

Sènior femení(1ª Catalana): CH. SANT ESTEVE / CH. LA GARRIGA   (19-29)

 

Sènior-B masculí(1ª Catalana): AE. AULA Barcelona / CH. SANT ESTEVE-B   (29-29)

 

Sènior-C masculí(4ª Catalana): DESCANSA

 

Màster masculí(+30 anys): DESCANSA

 

Juvenil-A masculí(16/17 anys): CH. SANT ESTEVE-A / CE. MOLINS DE REI   (30-14)

Gran debut dels de l´Albert Falguera i Jonatan Vila a la Lliga Catalana 2018-2019, màxima competició juvenil catalana, en que desprès d´un molt seriós i gran partit (13-6 al descans) han superat clarament al seu molt lluitador i  bon rival del CE. Molins de Rei. El proper cap de setmana (13 ó 14 d´octubre, complicat i llarg desplaçament al camp gironí de l´UE. SARRIÀ DE TER).

 

Juvenil-B masculí(16/17 anys): DESCANSA

 

Cadet masculí(14/15 anys): DESCANSA

  

Cadet femení(14/15 anys): CH. IGUALADA / CH. SANT ESTEVE   (39-17) Amistós

 

Infantil-A masculí(12/13 anys): DESCANSA

 

Infantil-B masculí(12/13 anys): DESCANSA

 

Infantil-A femení(12/13 anys): CH. SANT ESTEVE-A / CH.VILANOVA DEL CAMÍ-B   (36-20)  Amistós

 

Infantil-B femení(12/13 anys): DESCANSA

 

Benjamí-Aleví femení (8/11 anys): DESCANSA

 

Aleví-A masculí “Expert” (10/11 anys): CH. SANT ESTEVE-A / CH. SANT JOAN DESPÍ-A   (17-28) Amistós

 

Aleví-B masculí (10/11 anys): DESCANSA

 

Benjamí masculí Albert Falguera (8/9 anys): DESCANSA

 

Benjamí masculí Roger Pujol(8/9 anys): DESCANSA

 

Benjamí-Aleví mixte Vinya del Sastret(8/11 anys): Promoció

 

Pre-Benjamí mixte(6/7 anys): DESCANSA

 

Patufets mixte(3/4/5 anys): Multiesport

 

Àgora International School Barcelona: Promoció

 

Institut Montserrat Colomer: Promoció

 

Institut Masquefa(12/15 anys): Promoció

 

Màster mixte no federat(+30 anys): Promoció

 

Patrocinadors

Premium

     

Col·laboradors

                    

          

Visites a la web

379445
AvuiAvui89
Aquesta setmanaAquesta setmana1453
Aquest mesAquest mes1453