L´EXJUGADOR D´ASOBAL, ARMAND RUBIÑO, NOU ENTRENADOR DEL #1aEstatal PER A LA PROPERA TEMPORADA 2019-2020

L´exjugador del FC. Barcelona Lassa, Atlético de Madrid, Elgorriaga Bidasoa i de la Selecció Junior Espanyola, ARMAND RUBIÑO OBIOL, serà el nou entrenador del Primer Equip masculí del CHSES, en substitució de Dani Ariño i Miquel Herrero. Ja ha estat presentat a l´actual plantilla, i ara es troba inmers en la confecció d´una plantilla competitiva per a la temporada vinent 2019-2020, a on es vol que tingui especial rellevància el planter sesrovirenc, peró que també permeti la màxima ambició en les diferents competicions oficials en que participarem.

Com a jugador, amb 12 temporades a la Lliga Asobal, va jugar, entre d´altres, una temporada al primer equip del FC. Barcelona Lassa, tres a l´Atlético de Madrid, i sis a Elgorriaga Bidasoa, a on va ser campió i subcampió d´Europa i va guanyar la Copa del Rei. També va conquerir una Lliga Asobal i una Recopa d´Europa, i va ser deu vegades internacional amb la Selecció Junior Espanyola.

Com a entrenador, va fundar el CH. Salou, va entrenar els Primers Equips del CH. Sant Cugat i del CEH. Vendrell, ambdos de la Primera Estatal, així com a diferents equips de base (BM. La Roca cadet, CH. Sant Cugat juvenil, ...) i també va ser Seleccionador de les Seleccions Catalanes Infantil, Cadet i Juvenil masculines, amb vàries fites i títols assolits. Disposa del títol d´Entrenador Nacional d´Handbol i aquest estiu finalitza la màxima titulació europea com a entrenador de nivell 4 EHF Rinck Convention Master Coach, que habilita per entrenar a equips en competicions europees.

Armand, benvingut a la gran familia del “Sanes", a gaudir de l´handbol uns quants anys amb nosaltres… SOM-HI SANES… !!!

 

Patrocinadors

Premium

     

Col·laboradors

                    

          

Visites a la web

378073
AvuiAvui81
Aquesta setmanaAquesta setmana81
Aquest mesAquest mes81