El nostre Club

Com va començar

Tot va començar l’any 1973, va néixer l´handbol a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat Nord).

En Miquel Montfort, llavors veterà jugador de l´equip Senior del CH. Martorell, va fer una promoció entre el jovent de Sant Esteve, aconseguint finalment formar un equip Infantil masculí que a la Festa Major d’aquell any, va jugar el primer partit d’handbol a la vila sesrovirenca (amb un resultat favorable de 4 a 3 gols, enfront del Sant Vicenç dels Horts).

A la següent temporada 1974/75, en Francesc Alís (ex.President de la Federació Provincial d´Handbol de Barcelona, i llavors veí de Sant Esteve), a iniciativa d´un grup de jugadors veterans de la veïna localitat de Martorell, va inscriure –per primer cop- en competicions federades a un equip Senior masculí. La temporada 1975/76, el Primer Equip masculí va assolir el títol de campió de Tercera Provincial de Barcelona, i va ascendir a la Segona Provincial.

Motivat per la seva veterania aquest grup va baixar de categoría la temporada 1978/79, i a punt va estar de desaparèixer l’entitat. L’any 1981 va formar-se un equip Senior molt jove, integrat majoritàriament per joves de la localitat, surgits dels equips inferiors del Club. A mitjans de l’any 1984, es crea l´Escola Municipal d´Handbol, gestionada directament pel Club.

L’afecció per l´handbol augmenta, i l’Escola comença a donar els seus primers fruits. L’any 1986 el Club Handbol Sant Esteve Sesrovires, compte amb una estructura piramidal d’equips en totes les categories masculines.

El mes d’octubre de 1988, s’inaugura el Pavelló Poliesportiu Municipal, els èxits esportius no es fan esperar, i en els darrers anys l’handbol sesrovirenc va pasar de jugar a la darrera categoría catalana fins a la categoría de Plata de l’handbol estatal: Divisió d’Honor “B”, categoría a on la temporada 1994/95, vàren jugar per primer cop desprès de vint-i-dós anys d’història.

Les limitacions econòmiques vàren obligar-nos a renunciar a aquesta categoría, i per això, actualment el nostre Primer Equip masculí s’ha consolidat entre els millors de la 1ª Divisió Estatal, categoría més adient al nostre actual potencial, tant econòmic com esportiu.